Complexul este structurat in 3 corpuri de cladiri, cu o o capacitate de cazare totala de 18 de locuri astfel:

 

      Corpul 1: La parter: living, TV, AC, minibar, grup sanitar. La etaj: 5 camere duble prevazute cu baie, TV, AC, 2 camere cu balcon cu vedere spre Dunare, terasa comuna cu acces de pe hol;

 

      Corpul 2: La parter: living, TV, AC, minibucatarie, grup sanitar. La etaj: 4 camere duble prevazute cu baie, TV, AC, 2 camere cu balcon cu vedere spre Dunare si 1 camera single fara baie in camera (ideala pentru cazare copil);

 

      Corpul 3: La parter bucatarie, sala de mese, TV.

      Complexul dispune de o curte interioara amenajata cu terasa, balansoare, umbrele, loc special amenajat pentru gratar si mancare la ceaun, precum si un ponton la bratul Sfantu Gheorghe.

      Se poate pescui atat de pe ponton sau de pe digul din curtea interioara cat si de pe digul din padurea ce incepe in imediata vecinatate a complexului.

      Pentru cei care doresc sa faca plimbari in delta sau pur si simplu sa pescuiasca in alte locatii, exista posibilitatea de a inchiria ambarcatiunea complexului, dotata cu motor 200 CP, radar, statie radio, sonar, pe care se pot imbarca pana la 6 pasageri si care poate atinge o viteza de max. 80km/h.

      Daca aveti un prieten necuvantator de care nu doriti sa va despartiti pe durata vacantei dvs. si care a “absolvit” scoala de buna purtare in societate, sunteti bineveniti impreuna cu el.

 
     
S.C. RIG SERVICE S.A.
R.C.:

J13/2053/2001

CUI:

RO14320668

Tel.:

+40 241 586406

Fax

+40 241 586448

Mobil:

+40 746 180273

WEB:

www.rig-service.com

E-mail:

office@rig-service.com

 


                 
  Living   Sala de mese   Acces la bucatarie   Minibar  
                 
  frigider   Shemineu   TV   Permis cu animale de companie  
                 
  Parcare   Gradina - curte   Foisor   Terasa  
                 
  Pescuit   Gratar   Loc amenajat de joaca   Monumente istorice in zona